Sztárok

Zimány Linda: valóban nem hasonlítok magamra

Zimány Lindát az utóbbi időben többször éri támadás amiatt, hogy nem hasonlít régi önmagára. A modell elmondta, mely testrészei miatt feküdt műtőasztalra.

Nemrég testhez álló feladatot kapott Zimány Linda, hiszen ő volt a Miss Balaton idei szépségversenyének egyik ítésze. A modell karrierje a 2006-os versenyen indult be, azóta felfelé ível. A minap Sebestyén Balázsék lamentáltak Zimány Linda kinézetén. Vadon Jani azt mondta, csak akkor ismeri fel a modellt, ha oda van írva a képhez a neve. Szerinte teljesen másképp néz ki, mint amikor megismerte az ország.

Linda azt mondja, ez csupán azért van, mert akkor 11 évvel fiatalabb volt, és mára megváltoztak a vonásai:

“20 éves voltam, akkor még nem volt plasztikai műtétem. A 16-17 éves képeimen valóban nem hasonlítok önmagamra, de a Miss Balaton-os fotóimhoz képest szerintem nem változtam sokat. Eltelt 11 év, a vonásaim változtak, erősebbek lettek, az tény…” – mondta Zimány Linda, aki felsorolta, milyen szépészeti beavatkozásokat végeztek rajta.

Zimány Linda: Valóban nem hasonlítok magamra

“Fel van töltve a szám, volt egy orrműtétem, amire az orrsövény-ferdülésem miatt került sor, illetve a mellemet is megműttetem. Ezeket soha nem is titkoltam, és szerintem nincs is ezzel gond” – mesélte Linda, aki elárulta, miért változik a külseje…

Zimány Linda: Valóban nem hasonlítok magamra

“Nyilván én is öregszem, mint mindenki más. Nem nézhetek ki úgy, mint 16 évesen, ez egy természetes folyamat. Továbbá attól is függ, hogy éppen milyen passzban van az ember. Ez ennyi!” – jelentette ki Linda, aki szinte az egész nyarat külföldön töltötte. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top