Sztárok

Testhez álló feladatot kapott Zimány Linda

Fontos feladatot kapott Zimány Linda. A modell a Miss Balaton szépségverseny egyik zsűritagja lesz a szombaton megrendezendő finálén.

Újra munkába áll Zimány Linda. Az ügyvédbojtárként is dolgozó modellnek az utóbbi időben a nyaralásról szól az élete, most viszont új feladatot kapott: ő lesz a Miss Balaton 2017-es szépségversenyének az egyik zsűritagja. Linda a közösségi oldalán idézte fel az emlékeit, hiszen innen indult a karrierje: 2006-ban került a fejére a korona, azóta pedig folyamatosan szerepel a médiában. 

Testhez álló feladatot kapott Zimány Linda

“Végre elárulhatok egy izgalmas titkot, amit már nagyon nehezen tartottam magamban, mert nagyon boldoggá tettek a szervezők a felkéréssel, és azonnal igent is mondtam rá. Az életem és ismertségem kezdetének fontos alapköve volt Miss Balaton, ahol 2006-ban koronáztak királynővé, amivel az akkori legnagyobb álmaim teljesülhettek. Idén az a megtiszteltetés ért, hogy zsűritag lehetek a versenyen. Rengeteg nosztalgikus pillanat jött fel bennem, és alig várom, hogy láthassam a gyönyörűbbnél gyönyörűbb idei versenyzőket a színpadon a döntő estéjén” –írta a fotóhoz a csodaszép modell, aki legutóbb a párizsi Disneylandben tűnt fel. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top