nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda régen és most

Eltelt 25 év: így nézett ki Zimány Linda, rövid barna hajú tiniként

Zimány Lindáról nem mondható el, hogy elszállt felette az idő, külseje inkább a plasztikai műtétek miatt változott – ezeket azonban ő sosem titkolta.

Zimány Linda, aki ma modellként, műsorvezetőként és jogászként definiálja magát, Nagykanizsáról indult el tiniként a világot jelentő deszkák felé, Britney Spears magyar hasonmásaként. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, Linda pedig az előbbiek mellett táncosként és énekesként is megcsillogtatta tehetségét.

Zimány Linda

Fotó: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Azt, hogy az azóta inkább zűrös magánéletéről és nem az énektudásáról híres Britney és Linda úgy hasonlítottak egymásra, mint két tojás, a nagykanizsai lány édesanyja fedezte fel. Ahogy azt Linda azóta több interjúban is elmondta, az anyukája az egyik legfőbb kritikusa: ő mondta ki kertelés nélkül, hogy jobb, ha Linda nem próbálkozik tovább a színészettel és az énekléssel.

Minden jel arra utal, hogy az idén 38 éves Linda jól tette, hogy megszívlelte az iránymutatást, modellként ugyanis szép sikereket ért el. Egyik nagy szerelmét, a V-Tech együttes énekesét, Kefirt is így ismerte meg, kapcsolatuk hajnalán az akkor tizenéves lány az Álmodoztam című szám videoklipjében is szerepelt, rövid barna hajjal. Mutatjuk is, hogy festett több mint két évtizeddel ezelőtt Zimány Linda!

Zimány Linda a V-tech videoklipjének forgatásán
Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top