Magyar sztárok, akik híresen jóban vannak a testvérükkel

nlc | 2024. Május 13.
Néha hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a kedvenc sztárjaink nemhogy rokoni, de egyenesen testvéri kapcsolatban állnak egymással.

Nemrégiben Lékai-Kiss Ramóna lelkesen számolt be a közösségi oldalán arról, hogy felnőtt életükben először olyan minőségi időt sikerült együtt töltenie a húgával, Debórával, mint ezelőtt soha. „A húgom és én fogtuk magunkat és életünkben először, kettesben, csak ő meg én elutaztunk együtt pár napra” – írta a műsorvezető, aki egy szuper, hangulatos videót is megosztott a tesós nyaralásról. 

Már csak ez a poszt is bizonyítja, hogy Rami és Debóra milyen nagyon jó testvérek. Azonban nincsenek ezzel egyedül: a magyar sztárvilágban számos olyan híresség van, akik kifejezetten jóban vannak a tesóikkal. Őket gyűjtöttük most össze az alábbi galériában.

tóth vera és gabi nlc

Szinte egyszerre ismertük meg őket, Tóth Gabi és Tóth Vera pedig a (főleg Gabit övező) viharok ellenére is ugyanúgy egymás véd- és dacszövetségesei, mint akkor. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

peller anna és mariann nlc

Nem elég, hogy Peller Mariann és Anna szuper jóban vannak, de még hasonlítanak is egymásra. Nemcsak külsőre, hanem még hangra is! (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

vastag csaba és tamás nlc

A Peller-nővérek mellett Vastag Csaba és Vastag Tamás volt a másik egyedüli testvérpár, akik együtt szerepeltek az Életünk története - Időutazó talkshow-ban. Ez mindent elmond a kapcsolatukról. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

kiss ramóna debóra nlc

Lékai-Kiss Ramóna és a húga, Debórának családjai is szoros kapcsolatot ápolnak egymással. A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatójára is együtt mentek Ramóna férjével, Lékai Mátével. (Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral)

király linda és viktor nlc

Hogy Király Linda és Király Viktor mégis mennyire jó testvérek, arról az Ázsia Expressz harmadik évadában bizonyosodhattak meg igazán a rajongók. (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

puskás peti és dani nlc

Azon túl, hogy együtt alapították a The Biebers nevű zenekarukat, és a mai napig együtt zenélnek, Puskás Peti még az X-Faktor 2016-os szezonjában segítőnek is felkérte az öccsét, Danit. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Exit mobile version