nlc.hu
Sztárok

Sokgyermekes magyar sztárok

Hozzájuk csatlakozik Kulcsár Edina: sokgyermekes magyar sztárok

Azt mondják, legalább 3 gyereket kell vállalni ahhoz, hogy ne öregedjen el a társadalmunk. Az alábbi sztárok ezt túlteljesítették: több, mint 4 gyerekük is van.

Február végén jelentette be Kulcsár Edina, hogy ismét babát vár. „Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon, kincsem!  KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz” – olvasható az örömhírt közlő Instagram-posztban.

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

Egyelőre nem tudni, hogyan fogják hívni a kisfiút, de Edináék elárulták, hogy neki is különleges neve lesz, mint a testvéreinek. Edinának ugyanis ő lesz a negyedik gyermeke: Medox és Nina Szabó András Csutival való előző házasságából születtek, jelenlegi férjével, G.w.M-mel pedig már van egy közös kislányuk, Amara. 

„Mi nagyon szerettük volna, hogy minél hamarabb legyen egy kistesója Amarának, és már nagyon várom ezt az időszakot is.

Lehet, hogy kemény lesz, és sokan tudom, hogy nem is vállalnák be, de én nagyon terhelhető vagyok és folyton pörgök. A gyerekeimnek és a családomnak élek. Mindig nagy családra vágytam, és nagyon örülök, hogy megadatik ez a csoda, hogy 4 gyerekes anyuka lehetek.

Nyilván én vagyok az anyuka, így leginkább én foglalkozom a gyerekekkel, de itt a családom is, akikre maximálisan számíthatok” – nyilatkozta a sztár, aki nem az egyedüli híresség Magyarországon, akinek legalább 4 gyermeke van. 

Az alábbi galériában megnézheted, kikről van szó

stohl andrás
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top