nlc.hu
Sztárok

40 felett vállaltak gyereket

Ezek a sztárok 40 felett vállaltak gyereket

Hollywoodban sokan vannak, akik csak a negyvenes éveikben döntenek a családalapítás mellett.

Negyven felett szülni – ez még ma is egyfajta stigma sokak szemében, pedig tényleg számos tényező állhat annak a hátterében, ha valaki ebben a korban vállal gyereket. Ráadásul ne felejtsük el, hogy az átlagéletkor sem azon a szinten van, mint száz évvel ezelőtt, amikor egy ilyen korú nő már jó eséllyel nem érte meg a gyermeke felnőtt éveit. Az orvostudomány mai állásának köszönhetően a nők negyven felett is anyává válhatnak, és a sztárvilágban erre bőven akad példa. 

Hilary Swank 

A 48 éves színésznő a Good Morning America című műsorban jelentette be az örömhírt, hogy édesanya lesz, ráadásul nem is egy, hanem rögtön két babát hord a szíve alatt. A színésznő elmondta, hogy az ő családjában és a férjéében is gyakori az ikerterhesség, úgyhogy nagyon izgatottak a kicsik érkezése miatt. 

Hilary Swank

Fotó: Getty Images/Gotham

Eva Longoria 

Hiába ő a világ egyik legszebb nője, Eva Longoria sokáig nem találta az igazit, annak ellenére sem, hogy kétszer is volt férjnél, mielőtt jelenlegi párját, Jose Antonio Bastónt megismerte. A médiamogul és a színésznő 2016-ban házasodtak össze, majd 2018-ban megszületett a közös kisfiuk, aki a Santiago Enrique Bastón nevet kapta. Eva ekkor 42 éves volt. 

Eva Longoria

Fotó: Getty Images/Albert L. Ortega

Rachel Weisz 

Bár Rachel Weisznek és Daniel Craignek a korábbi kapcsolataikból már született gyerekük, úgy érezték, akkor teljes a család, ha közöset is vállalnak. 2018-ban, egy New York Times-nak adott interjúban ismerte el a várandósságát (48 évesen), és azt is, hogy ő és a 007-es is nagyon boldogok a kis jövevény kapcsán.

Rachel Weisz

Fotó: Getty Images/Raymond Hall

Alanis Morissette 

A kanadai énekesnő duplázott, Onyx 2016-ban, Winter pedig 2019-ben született, Alanis ekkor 42 és 45 éves volt. Az énekesnőnek és a férjének egyébként már korábban is született egy kisfia, aki az Ever Imre nevet kapta, a baba érkezésekor 36 éves volt. 

Alanis Morissette

Fotó: Getty Images/Gary Miller

Laura Linney 

2014-ben, 49 évesen adott életet első és egyetlen gyermekének Laura Linney, aki a hatalmas pocak ellenére sem volt hajlandó megerősíteni a várandósság tényét, míg a kisfia meg nem született. A sztár azzal indokolta a titkolózást, hogy nagyon-nagyon hosszú időbe telt, amire végre eljutott az élete erre a pontra, és szeretett volna megbizonyosodni arról, hogy a kicsi biztonságban és egészségben jön világra, mielőtt nyilatkozik róla. 

Laura Linney

Fotó: Getty Images/Frazer Harrison

Gwen Stefani 

Gwen Stefaninak és Gavin Rossdale kapcsolatából három kisfiú született, Kingston, Zuma és Apollo. Utóbbit az énekesnő 2014-ben, 44 évesen hozta világra. Sajnos a pár két vére rá elvált, de Gwen azóta ismét megtalálta a boldogságot Blake Shelton mellett. 

Gwen Stefani

Fotó: Getty Images/Bauer-Griffin

Janet Jackson 

Kereken 50 éves volt, amikor 2016 októberében Janet Jackson bejelentette a terhességét. Janet és a férje, Wissam Al Mana már egy ideje dolgoztak a családjuk bővítésén, az énekesnő 2016 tavaszán le is állította a turnéját, hogy erre fókuszálhasson. Végül Eissa 2017 januárjában született meg. 

Janet Jackson

Fotó: Getty Images/Edward Berthelot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top