nlc.hu
Sztárok

Daniel Craig nem hagyja a vagyonát a gyerekeire

Daniel Craig az örökösödést ízléstelennek tartja, nem hagyja a millióit a gyerekeire

Jól fizetnek a James Bond-filmek, de úgy fest, Daniel Craig gyerekei nem különösebben örülhetnek ennek. Ha a színészen múlik, ebből a pénzből nem fognak sokat viszontlátni.

Ha nem halasztják el sokadjára is, akkor szeptember végén várható a Nincs idő meghalni című James Bond-film világpremierje, és a film kapcsán a főszerepet játszó Daniel Craig elkezdte adni az ilyenkor kötelező interjúkat. A Candis magazin kérdéseire meglehetősen izgalmas válaszokat fogalmazott meg, amiből kiderül, hogy a pénzét nem szeretné a következő generációra hagyni. A színésznek két lánya van, az egyik Rachel Weisztől, a másik pedig az előző házasságából – írja a brit Mirror.

Daniel Craig és Rachel Weisz egy 2018-as sajtóeseményen (fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Daniel Craig és Rachel Weisz egy 2018-as sajtóeseményen (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Nem létezik egy olyan mondás, hogy ha gazdag emberként halsz meg, akkor elbuktál?

– kérdezte Daniel az interjúban, amiben az amerikai iparmágnás, Andrew Carnegie példáját hozta fel, aki mai összegben nagyjából tizenegy milliárd dollárnyit jótékonykodott el a halála előtt, és Craig biztos benne, hogy nem ez volt az össze pénze.

Nem szeretnék hatalmas összegeket hagyni a következő generációra. Az örökösödés meglehetősen ízléstelen dolog

– magyarázta Craig, akinek az a filozófiája, hogy az embernek vagy még el kell költenie a vagyonát az élete során, vagy el kell azt jótékonykodnia a halála előtt. Az biztos, hogy neki nagy vagyona van/lesz, ugyanis a 007-es filmek mellett a Tőrbe ejtve-franchise-zal is óriásit kaszál. A színész abba is beavatta az újságírót, hogy a jövőben nem szeretne több érzelemmentes figurát alakítani, ugyanis saját magát nagyon érzelmes fickónak tartja, aki akár még egy reklámon is képes elsírni magát.

James Bondról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top