Tarolt Tóth Andi első, saját receptvideója

CS.Á. | 2024. Május 15.
Csak úgy áradoznak a kommentelők Tóth Andi videói alatt, teljesen levette őket a lábukról Andi saját műsorának első része.

A közelmúltban jelentette be Tóth Andi, hogy Youtube csatornáján új műsort indít: recepteket oszt majd meg rajongóival. Mostanra pedig már meg is jelent az első felvétel, melyen egy gluténmentes banánkenyeret készít el. Nagy sikert aratott a videó, csaknem 60 ezer megtekintésnél jár mostanra, a kommentelők pedig egyenesen imádják a vidám hangvételű, közvetlen és nem is túlzón hosszú anyagot.

Fotó: Birton Szabolcs

A legtöbben attól vannak elragadtatva, hogy Andi mennyire dilis, jó fej, természetes, na és persze gyönyörű. Akadt azonban olyan is, aki szakmai részleteket is észrevételezett.

Ügyes vagy, és az kifejezetten tetszik, hogy a hajad összefogtad, felkötötted, mert sajnos sok lánynál látom, hogy a konyhában össze-vissza lóg a hajuk, aztán meg csodálkoznak, ha a kaja tele van hajjal. És megmostad a kezed a tojás használata után. Példaértékű. A konyha nem kifutó, csak konyha, ahol a tisztaság, haj nélküli kaja, jó higiénia előrébb való mindennél.

 – írja a kommentelő.

Exit mobile version