Sztárok, akiknek a korán meglepődnél

nlc | 2024. Május 16.
Ha fiatalabbnak tűnsz a korodnál, akkor pontosan tudod, mit élnek át ezek a sztárok, amikor az ilyen összeállításoknál rácsodálkozunk, hány évesek is valójában.

Míg egyes hírességek dollármilliókat költenek a fiatalságuk megőrzéséért, vagy legalábbis annak látszanának fenntartásáért, addig az alábbi sztároknak nincsenek ilyen gondjaik. Van ugyanis jó néhány olyan ismert ember Hollywoodban, akik mindenféle beavatkozás nélkül képesek még mindig évtizedeket letagadni a valódi korukból. Ezáltal zenészként a fittségüket is megőrzik, és több órás koncerteket képesek lenyomni. Színészként pedig jóval a harmincas évek felett is tinédzser-szerepeket osztanak rájuk. Csekkold, kik ők az alábbi galériában!

Lenny Kravitz nlc

Lenny Kravitzet nem kell bemutatni. De azért emlékeztetünk rá, hogy idén május 26-án tölti be a 60. életévét. (Fotó: Tommaso Boddi/WireImage)

Avril Lavigne nlc

Nem, ez a fotó nem a 2000-es évek archívumból került elő Avril Lavingne-ről. Tavaly készült, ami azt jelenti, az énekesnő 39 éves ezen a képen. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for Ashton Michael)

Nicola Coughlan nlc

Igen, a Bridgerton Penelopéja, Nicola Coughlan nem a húszas, hanem a harmincas évei végén jár: 37 éves. (Fotó: Joe Maher/Getty Images)

Vera Wang nlc

Kapaszkodj meg, de Vera Wang, aki az idei BAFTA Galán mutatta meg, miért is akkora divatkirálynő, hetvennégy (74!) éves. (Fotó: Shane Anthony Sinclair/Getty Images)

Thomas Brodie-Sangster nlc

Thomas Brodie-Sangster az örök kölyökképű: tavaly, Az agyafúrt vagány című sorozatban játszott talán először felnőtt szerepet. Egyébként 33 éves. (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Bulgari)

Bianca Lawson nlc

Bianca Lawson ugyan 45 éves, de a mai napig nem játszott a húszas éveinél idősebb karaktert. Többek között a Teen Wolf-Farkasbőrben, a Hazug csajok társasága, illetve a Született boszorkányok című sorozatokból ismerheted. (Fotó: Jason Mendez/Getty Images)

Ez is érdekelhetBridgerton Megnézem
Exit mobile version