Régi fotók: ilyen sármos volt Árpa Attila fiatalon

nlc | 2024. Május 17.
Lehet, hogy Árpa Attila már az érett férfi karakterét hozza, azért ne feledkezzünk meg arról, milyen kölyökképű volt fiatalon - és ez milyen jól állt neki!

Árpa Attila mindig is a női rajongók nagy kedvence volt – nem véletlenül esett rá a választásNagy Ő második évadában. Bár külsőre már érett, komoly férfinak tűnik, de belsőre a mai napig megmaradt a női nem nagy rajongójának. Nem véletlenül jellemezte magát így egy, a hot! magazinnak adott interjújában:

„Egy olyan férfifajtának a képviselője, ami kihalófélben van. Ami egyben irritáló is bizonyos emberek számára, másrészt pedig talán szimpatikus egy másik rétegnek. Ahonnan én jövök, ott még asszertív, férfias fellépésnek hívtuk azt, amit ma már sokan toxikus maszkulinitásnak. Például azt, aki flörtölget, bókolgat, régen még sármos csibésznek nevezték, ma meg már feljelentenek érte.”

De emlékszel még, hogyan festett fiatalon? Az alábbi galériával felidézheted!

Árpa Attila 1999 nlc

Árpa Attila magyar filmes debütálása a Hippolyt című vígjáték volt 1999-ben. A szívtipró szerep remekül állt neki, azonnal beleszeretett fél Magyarország. (Fotó: x Jankura Ildikó/Fotocentral)

Árpa Attila 2000 nlc

Itt pedig a filmben a szerelmét alakító Huszárik Kata oldalán bűvölte a kamerát. (Fotó: x Archívum Story-Best/Fotocentral)

Árpa Attila 2000 2 nlc

2000-ben Frei Tamással is lőttek egy közös fotót, a '90-es évekből megmaradt hátrafésült frizuráját pedig ezúton kérnénk, hogy hozzuk újra divatba. (Fotó: Steindl Gabriella/Fotocentral)

Árpa Attila 2008 nlc

Volt feleségével, Tomán Szabinával a 2008-as Story Ötcsillag Díjátadó Gálán megmutatták, micsoda gyönyörű párost is alkotnak. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

Árpa Attila 2011 nlc

A Nagy Duett első évadában Falusi Mariann oldalán versenyzett. (Fotó: press.tv2.hu TV2)

Árpa Attila 2012 nlc

Emlékszel még rá, hogy 2012-ben ő vezette a Szerencsekerék műsorát? (Fotó: Sárközy Marianna/Fotocentral)

Exit mobile version