nlc.hu
Szabadidő

Árpa Attila megreformálta volna A Nagy Ő-t

Árpa Attila A Nagy Ő-ről: „Szerettem volna megreformálni egy kicsit ezt a műfajt”

A színészként, valamint rendező-producerként is tevékenykedő Árpa Attila elárulta, hogy miért vállalta a műsorban való szereplést és azt, hogy sikerült-e elérnie vele a célját.

Heteken át követhették nyomon a nézők, ahogy közel 20 hölgy verseng Árpa Attila kegyeiért A Nagy Ő című műsorban. A színészként, valamint rendezőként és producerként is bizonyító Árpa most elárulta, hogy miért mondott igent a műsorban való szereplésre.

„Alapvetően nem sok keresnivalója lenne egy ilyen formátumnak a képernyőn 2022-ben, hiszen nagyon felgyorsult a világ, így az ismerkedési szokások is. Ugyanakkor szerettem volna megreformálni egy kicsit ezt a műfajt, behozni olyan dolgokat is, amelyek többet adnak, mint egy szimpla ismerkedési folyamat nyomon követése” – árulta el a Sláger FM-en Árpa Attila, aki úgy érzi, küldetése célt ért.

Árpa Attila

Fotó: Olajos Piroska

„Egyrészt megmutathattam egy kicsit a színházi világomat is, behozhattam a műsorba Balázs Andit, akivel hat éve játsszuk együtt a Karinthy Színházban a Tortúra című darabot. Emellett része lehetett a műsornak egy kicsit a drámapszichológia is, amelyet szintén fontosnak tartok. Mindezek mellett valamennyire visszahozhattam és megmutathattam a régimódi udvarlás fontosságát és szépségét is – tette hozzá a médiaszemélyiség, aki bízik benne, hogy a műsorban látottak jó hatással lehetnek másokra is, akik épp társat keresnek. – Nyilván nem én fogom végbevinni a népnevelést, de tény, manapság a társkeresés egészen máshogy működik a fiatalok körében. Online, gyorsan ismerkednek, röpködnek az intim fotók, pedig sok nő nem erre vágyik. Szerettem volna megmutatni, hogy mennyire fontos tisztelnünk a másikat, figyelni rá, megadni neki a kedvességet, törődést. Igenis van erre igény! Persze nem akarok álszent lenni, korábban velem is előfordult néha, hogy egy konkrét céllal ismerkedtem meg egy hölggyel. Volt ilyen is, de ez a műsor – és egyébként az élet – nem erről szól. A valódi társkeresésen volt a hangsúly, ebbe szerettem volna értéket csempészni. Bízom benne, hogy ez sikerült” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Árpa Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top