A földön fekvő barátnőjét rugdosta a részeg Puff Daddy: kegyetlen videó került elő

Á.K. | 2024. Május 18.
A videofelvételt a CNN publikálta. Az eset még 2016-ban történt, és mivel feljelentés történt az eset után, és a rappert pontosan azzal vádolták, ami a videón is látható, a felvétel hitelesnek tekinthető.

Súlyos, bántalmazó videó került elő Sean Diddy Combs amerikai rapperről, akit sokan csak Puff Daddyként ismerünk. A videó még 2016-ból származik, és a felkavaró felvételen az látható, amint Diddy a Los Angeles Century City nevű városrészében található Intercontinental szálloda folyosóján durván megveri az akkori barátnőjét, Cassie Venturát. A felvétel valóban felkavaró, aki készen áll rá lélekben, a CNN-en megtekintheti.

Mivel a folyosón több biztonsági kamera is volt, az eset több szemszögből is látható. Azt látjuk rajta, hogy egy nő táskákkal a kezében odamegy a lifthez, majd követi őt egy férfi, akin mindössze egy törölköző látható a dereka köré kötve. Amint odaér, a nyakánál fogva földre rántja, hogy aztán a földön fekvő nőbe rúgjon bele erőből. A táskák összeszedése után a rúgást megismétli, majd a nőt a ruhájánál fogva kezdi vonszolni.

Erről már nem készült videó, de a feljelentésből kiderül, hogy Combs berúgott, majd a szállodai szobában ököllel arcon vágta a nőt, akinek monoklija nőtt. Cassie Ventura akkor próbált kiosonni a szobából, amikor Combs elaludt, csakhogy a rapper magához tért, és utána ment a folyosóra: ezt láthatjuk a videón – foglalta össze a 444.

Cassie Ventura és Sean Combs 2017-ben (fotó: Thaddaeus McAdams/Getty Images)

Miután a nő újra a szobában volt, a rapper több tárggyal – a jelentés szerint vázákkal – dobálta meg. Később Ventura taxival menekült el a hotelből, ám annyira félt Combstól, hogy aztán visszatért, hogy bocsánatot kérjen tőle. Mivel addigra a szálloda személyzete látta a felvételeket, kérték őt, hogy gondolja meg magát.

A feljelentésből az is kiderül, hogy a rapper a szállodának 50 ezer dollárt fizetett a videókért, a CNN cikkéből pedig nem derül ki, hogyan szerezték meg azokat. Ventura elmondása szerint a kilenc éven át tartó kapcsolatuk során Sean Diddy Combs lelkileg és testileg is abuzálta őt, sőt nemi erőszakra is volt példa. A kettejük ügye peren kívüli megegyezéssel zárult. Azóta három másik nő és egy férfi jelentkezett azzal, hogy a rapper bántalmazta őket.

Exit mobile version