nlc.hu
Sztárok

Puff Daddyt szexuális zaklatással vádolják

Már 3 nő vádolja szexuális zaklatással Puff Daddyt

Az új vádak szerint a rapper és egy énekes együtt erőszakoltak meg felváltva egy nőt és annak barátját.

Immár egy harmadik nő perelte be Sean ”Diddy” Combs-ot, vagyis Puff Daddyt szexuális zaklatás miatt. A BBC cikke szerint a rapper és Aaron Hall énekes-dalszerző 1990-ben vagy 1991-ben felváltva erőszakolták meg a nőt és barátját.

A per iratait a Rolling Stone magazin szerezte meg.

Sean Combs képviselője azt mondta: „Ezek kitalált követelések, amelyek több mint 30 évvel ezelőtti kötelességszegést állítanak, és az utolsó pillanatban nyújtották be. Ez nem más, mint pénzszerzés. Könnyű célpontja azoknak a névtelen vádlóknak, akik… anyagi haszon érdekében hazudnak.

énekes, Sean Combs

Puff Daddyt többen is szexuális zaklatással vádolják (Fotó: Wikipédia)

A BBC cikke megjegyzi, hogy azért kerül elő egyre több áldozat, mert november 24-ig ezt megtehették az elévülés veszélye nélkül, bármilyen régen is történt a bűncselekmény.

A határidő miatt rohamosan jelentek meg a hírességek szexuális zaklatásával kapcsolatos követelések

A törvényt azért fogadták el, hogy elismerjék a traumának a szexuális zaklatás túlélőire gyakorolt hatását, és azt, hogy ez hogyan késleltetheti az embereket abban, hogy fellépjenek.

A törvény értelmében több nagy horderejű személy ellen szexuális zaklatás miatt indult per, köztük Jamie Foxx és Axl Rose ellen is. Mindketten tagadták az ellenük felhozott vádakat.

A legutóbbi beadványban a nő, akit Jane Doe-ként emlegetnek, azt állítja, ő és barátja részt vettek egy New York-i eseményen, amelyet egy lemezcég rendezett, ahol találkoztak Puff Daddyvel és AaronHallal.

A nő azt állítja, hogy a két férfi egész éjszaka italokkal kínálta őket, majd később erőszakossá váltak velük. A New York megyei legfelsőbb bírósághoz benyújtott kereset azt állítja, neve titokban tartását kérő nő, hogy közeli barátait és családját tájékoztatta a történtekről. Azt is elmondta, hogy orvosi kezelést kért, “hogy kigyógyuljon a ránehezedő traumából“.

Puff Daddynek ebben a hónapban ez a harmadik szexuális zaklatás elleni pere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top