Magyar sztárok, akik elképesztően drága autókkal villognak

V.B.T. | 2024. Május 18.
A több tízmilliós autó alap ezeknél a hírességeknél, de van, aki a százat is átlépi.

A napokban Jákob Zoltán megosztott egy történetet a követőivel, majd hosszabban is nyilatkozott róla. A milliárdos éppen benzinkutat keresett tűzpiros Ferrarijával, amikor az emelkedő miatt nem jutott elég üzemanyag a rendszerbe, így lefulladt és kénytelen volt félreállni. 

„Szerencsére a mögöttem érkezők közül többen is felajánlották a segítséget, többek között egy teherautós, aki el is indult üzemanyagért. A következőnél kanna is volt, benzin is, végül úgy alakult, hogy többektől is kaptam benzint. Arra gondoltam, ha ott maradok még egy órácskát, tele is lesz a tankom, benzinkút sem kell” – részletezte a korábbi Nagy Ő. 

Jákob Zoltán egyébként nem csinál titkot abból, hogy rengeteget költ magára. Folyamatosan úton van, magángéppel repül és drágábbnál drágább autók sorakoznak a garázsában. Az egyik ilyen a 155 milliós Ferrarija, amellyel a fent említett eset történt. Nem ő azonban az egyetlen magyar sztár, aki háklis arra, hogy milyen autóba ül be: több olyan híresség van hazánkban, akinek az 50 milliót is meghaladja az autója, vagy autói értéke. 

Gáspár Laci

A X-Faktor mentora sokáig egy lila színű, nagyon feltűnő Lamborghini Huracan típusú személygépkocsival rótta az utakat, ám nemrégiben úgy döntött, lecseréli az autócsodát. Márkát és típust sem váltott, csak az újabb verziót vette meg, amely nagyjából 90 millió forint között mozog. Gáspár Lacinak azonban nem ez az egyetlen autója, hiszen a családjához egy nagyobb kell – arról viszont nem beszélt még.

Fotó: Instagram

Dzsudzsák Balázs

A focistának meggyűlt a baja az évek alatt a luxusautókkal: előfordult, hogy a Lánchídon fogyott ki Lamborghinijéből az üzemanyag, tavaly pedig egy másik típust össze is tört. Dzsudzsák egy Lamborghini Aventadort hajtott, amellyel az M3 autópályán balesetezett. Menedzsere közleménye szerint bérelt autót vezetett, ám korábban a tulajdonában is volt ilyen. Az említett autó nagyjából 75 millió forint. 

Berki Mazsi

Az influenszer egyik luxusautóból a másikba ül be. A Dancing with the Stars alatt nagy port kavart, amikor az egyik napilap lehozta, hogy Berki Mazsi egy Mercedes AMG G63 V8 biturbó járműbe szállt be az egyik próba után – ez az autó körülbelül 75 millió forintot ér. Ez két évvel ezelőtt volt, tavaly pedig egy másik hasonlóan drága autó mellett pózolt az egyik fotóján: a háttérben „megbújó” Mercedes AMG GLS körülbelül 65 millió forintot ér.

Kulcsár Edina és G.w.M

A rapper sokáig csak Mercedesbe ült be, ám nemrég márkát váltott és az utóbbi időben BMW típusú autókból posztolt. Egy ilyennel lepte meg a feleségét, Kulcsár Edinát is, aki erről a közösségi oldalán számolt be. „Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni, mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is! Le sem lehet írni, milyen érzések vannak bennem…” – írta az egykori szépségkirálynő a posztjában, amelyben megmutatta, hogy egy nagyjából 40 milliót érő BMW X6-ost kapott a férjétől.

Rubint Réka

A fitneszlady évek óta szerződésben áll az egyik legismertebb magyar autókereskedéssel, így sorra kapja tőlük a drágábbnál drágább autókat. Legutóbb a Mercedes GLE Coupe-ra esett Rubint Réka választása, amelynek az alapára 35 millió forint, de több extrával akár 40 millió is lehet. 

Szoboszlai Dominik

A liverpool focistája több márkát is kipróbált az évek alatt. A Red Bull Salzburgnál egy Audi A5-öt vezetett, majd amikor eligazolt Lipcsébe, vett magának egy Mercedes AMG G63-at, aminek alapára körülbelül 80 millió forint körül mozog. Németországból tavaly nyáron Angliába vezetett az útja, ahol a jelek szerint egy Range Rover Sportot vezet. Ennek a típusnak az alapára 37 millió forinttól indul, azonban az 510 lóerős változat alapára már 58,6 millióba fáj. 

(A videón ő a második, aki kijön a mélygarázsból)

@cian.0151 Liverpool fc players curtis jones and dominic szoboslai leaving anfield tonight after liverpools 3-0 win against southampton in the fa cup #liverpool #fyp #facup #lfc #liverpoolfc #reds #viral #ynwa #curtisjones #szoboszlai #reds #liverpoolfans #lfcfans #anfield #anfieldstadium ♬ original sound - .
Exit mobile version