nlc.hu
Sztárok

Ilyen durva autókat kap Berki Mazsi

80 milliós autókat vezet Berki Mazsi

Berki Mazsi drágábbnál drágább autókkal furikázik.
Berki Mazsi

A Blikk szerint tejben-vajban füröszti Berki Mazsit az új párja, Zoltán. A luxusautókkal kereskedő, dúsgazdag vállalkozó egyik menő verda után a másikhoz segíti hozzá a párját. Berki Krisztián özvegye nemrég még egy 75 milliós kék Mercedes terepjáróval szelte az utakat, ám a héten már egy 80 milliós kocsicsodát hajtott. 

öbb olvasónk jelezte, hogy az üzletasszonyt szerdán a fővárosban már egy pompás fekete Mercedes AMG GLS autóval látták furikázni, ami mellől a napokban posztolt is Instagram-oldalán (A kép itt megtekinthető). A leírás szerint ez a típus is egyfajta státuszszimbólum, ami az exkluzivitást és a dominanciát hirdeti a maga 585 lóerős V8-as AMG Biturbo motorjával. Az autó vételára hatvanhat millióról indul, ám információink szerint Mazsi gépe plusz extrákkal felszerelt, s úgy nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet.

Több olvasó jelezte a lapnak, hogy az üzletasszonyt szerdán a fővárosban egy fekete Mercedes AMG GLS autóval látták furikázni, ami mellől a napokban posztolt is Instagram-oldalán. Az autó vételára hatvanhat millióról indul, ám információink szerint Mazsi gépe plusz extrákkal felszerelt, s úgy nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet.

Egy múltkori interjújában azt mondta, hogy egyelőre nem szeretné elkiabálni és élvezi, hogy most még meg tudják őrizni a nyilvánosság elől a szerelmüket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top