nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi élete

Követői szerint rongyrázás, amit Berki Mazsi művel

Berki Mazsi élvezi a luxust Zoltán mellett. Követői szerint azonban még tavaly elhunyt férjét kéne gyászolnia.

Berki Mazsi követői úgy vélik, hogy a gyász időszaka túlságosan is hamar ért véget az özvegynél, arról nem is beszélve, hogy választottja nem más, mint elhunyt férje volt üzlettársa.

Mazsi egy tehetős üzletember oldalán találta meg ismét a boldogságot, aki nem csak egy 75 millió forintot érő autót adott az özvegynek, de rendszeresen viszi luxusutazásokra, Zanzibárra vagy épp a Maldív-szigetekre

Berki Mazsi luxusélete

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

De ha még ez sem lenne elég, a nyárból most a télbe utazott a szerelmespár, a minap egy síparadicsomból posztolt az özvegy – szúrta ki a Bors.

Korábban Mazsi közösségi oldalán fakadt ki az őt ért bántásokra:

“Csak egy kérdés… 1 évvel ezelőtt nem lehettem boldog? Tudja valaki egyáltalán, mi az igazság? Vagy csak mindenki találgat? Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek. Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom, mit érzek” – írta Mazsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top