nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi az Instagramon vágott vissza a bírálóinak

Betelt a pohár Berki Mazsinál: „Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon”

A Maldív-szigetekről üzent.

Berki Mazsi, aki épp a Maldív-szigeteken töltődik, nem akarta tovább szó nélkül hagyni az őt ért vádakat: nagyon sokan bírálják őt azért, amiért Krisztián halála után pár hónappal új kapcsolatot kezdett és szemmel láthatóan élvezi az életet új párja mellett.

Berki Renáta Mazsi

Fotó: TV2

Ahogy a Bors írja, legújabb Insta-fotója alatt hosszabban fejtette ki a véleményét:

„Csak egy kérdés… 1 évvel ezelőtt nem lehettem boldog? Tudja valaki egyáltalán, mi az igazság? Vagy csak mindenki találgat? Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek. Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom, mit érzek” – öntött tiszta vizet a pohárba Mazsi, akinek többen a védelmére keltek a posztja után.

„Mazsi, tölts fel több képet, olyan gyönyörű helyen vagytok, te pedig ragyogsz. Ne foglalkozz a sok irigy emberrel” – biztatta egyikük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top