nlc.hu
Sztárok

Felbukkant egy harmadik Berki Mazsi kapcsolatában

Bosszús ex próbálja aláásni Berki Mazsi és szerelme kapcsolatát

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy Zoltán nem Mazsival, hanem egykori szerelmével alkot egy párt.
Berki Mazsi (Katona Renáta)

Mazsi párja korábban valóban együtt volt azzal a fiatal budapesti lánnyal, aki különös hadviselésbe kezdett a közösségi médiában. Mint a Blikk írja, a profilját elnézve úgy tűnik, mintha továbbra is együtt lenne Zoltánnal, aki köztudottan Mazsit szereti.

Régebbi közös fotókat és szíveket oszt meg rendszeresen, Zoltán nevét és lakhelyét emlegetve. Annyira aktívan teszi mindezt, hogy már-már zaklatásnak tekinthető. Azt nem lehet pontosan tudni, hogy milyen kapcsolatban áll Zoltánnal, de a jelek szerint korábban nagy volt köztük a szerelem. A nő oldalán még most is elérhető két, 2019-es fotó, ahol szenvedélyesen ölelik át egymást, miközben a csinos lány már nem szerepel a tehetős vállalkozó ismerősei között…

A Blikk kereste Mazsit és Zoltánt, de az üggyel kapcsolatban egyikük sem akart nyilatkozni. Egy közös ismerősük annyit elárult, hogy Zoltán exe egyszerűen nem tudta feldolgozni a szakítás tényét: – Mazsi és Zoltán egy párt alkotnak és jól érzik magukat együtt. Egyre komolyabb a kapcsolatuk, a múlt hétvégén is közösen voltak wellnessezni, de a hétköznapokban is sokat vannak együtt. Mazsi folyamatosan ingázik a budapesti lakása és párja székesfehérvári otthona között, nagyjából a hét felét vidéken tölti – súgta meg az informátor, aki nem érti, miért próbálja bárki is megmérgezni Mazsiék kapcsolatát.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top