nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi és párja összeköltöztek

Berki Mazsi összeköltözött a párjával, hátrahagyta a fővárosi életét

Vidéken kezdett új életet Berki Krisztián özvegye.

Összeköltözött üzletember párjával Berki Mazsi. A Bors értesülései szerint Berki Krisztián özvegye hátrahagyta a fővárosi életét és Székesfehérvárra költözött a kedveséhez.

Berki Mazsi,

Berki Mazsi a Dancing with the Starsban – Fotó: Sajtószoba

A bulvárlap informátora úgy tudja, Berki Mazsiék nagyon jól megvannak, boldogok. „Élvezik a mindennapokat, de már családként. Egy háztartásban élnek, jó ideje összeköltöztek” – mesélte egy közös ismerősük, aki arról is beszélt, hogy a székesfehérvári üzletember nagyon figyelmes Mazsival, igyekszik mindenben a támasza lenni neki és a kisgyerekének.

Berki Krisztián özvegye nem titkolja, hogy nagy változások történtek az életében. „Januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket. (…) Jól érzem magam itt. Az életemnek van olyan része, ami még mindig Budapesthez köt, így hetente egy-két alkalommal utazom a fővárosba” – árulta el a Borsnak az üzletasszony-influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top