nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi helyett egy rokona válaszolt a kommentelőknek

Berki Mazsi állítólagos rokona cukkolja a kommentelőket

Berki Mazsi mosolyogva és csillogó szemekkel posztolgat közösségi oldalán, ami nagy indulatokat vált ki sok kommentelőben.

Ezt nem is rejtik véka alá a hozzászólók: Berki Mazsi gyakran megkapja, hogy tiszteletlen, amiért Krisztián halála miatt egyáltalán nem tűnik szomorúnak, és szemmel láthatóan fürdőzik a neki köszönhetően szerzett népszerűségben.

A másik, ami miatt egyre többen kapják fel a vizet az influenszerként dolgozó és szerelmes anyuka közösségi oldalán, az az, hogy amikor reklámoz egy-egy terméket, hiába kérnek tőle bármilyen információt, csak síri csend a válasz. Mazsi semmire sem reagál.

Berki Mazsi (Katona Renáta)

Fotó: TV2

Miután ezt az utóbbi időben nagyon sokan és egyre indulatosabban vetették a szemére, színre lépett egy állítólagos rokona, aki nem túl kedves üzenetet közvetített a hozzászólok felé:

„Soha nem fog válaszolni senkinek! Előbb beszéltem vele! Rokonok vagyunk. Azt mondja, csak irkáljatok nyugodtan, attól ő a legszebb a világon! Meg hogy ne mondjátok rá például, hogy gebe ló” – idézte az állítólagos családtagot a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top