nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi akkor és most

Berki Mazsi akkor és most: követői szerint rá sem lehet ismerni az új képein

Berki Mazsit sokan illetik azzal a váddal, hogy túl sokat mutat a mindennapjaiból követőinek a közösségi oldalakon, pedig egy ideje tudatosan visszafogottabban posztol.
Berki Mazsi

Ez szerencsére nem jelenti azt, hogy valami baj van Berki Mazsi háza táján, egyszerűen úgy látta jónak, hogy kicsit alacsonyabb fordulatszámra kapcsol, már ami a róla készült fotók megosztását illeti. Hétköznapjai, amiket bearanyoz a kislánya, Emma, továbbra sem telnek eseménytelenül, éppen Zanzibáron kapcsolódnak ki az influenszer párja és a gyermeke társaságában.

Berki Renáta, azaz Mazsi számára minden bizonnyal 2022 élete egyik legnehezebb éve volt, hiszen meghalt néhai férje, mikor közös babájuk csupán féléves volt. Berki Krisztián özvegyét korábban is sokan kikezdték, a sajnálatos esemény után azonban még inkább a támadások középpontjába került. Még akkor is igazi bírálatáradat zúdult rá, amikor őszintén beszélt arról, hogy nehéz anyagi helyzetbe került. Azért kételkedtek sokan Mazsi állításában, mert közben luxusautóval közlekedett, drága ruhákat vásárolt és nem sokkal korábban csodás utazásokon gyűjtött élményeket Emmával.

Berki Mazsi akkor és most:

Berki Mazsi a DWTS-ben
Megnézem
Összes kép (3)

Ugyanakkor felkorbácsolta az indulatokat az is, hogy Mazsi férje elvesztése után is megtartotta a Berki vezetéknevet, de az is érthetetlen volt a kritikus tömeg számára, hogy elvállalta a szereplést a Dancing with the Stars-ban, amikor felkérték, hogy ugorjon be a várandós Kulcsár Edina helyére. Ez utóbbi megállapodás, valamint az, hogy Instagram-oldala szinte csak hirdetéssel van tele, alátámaszthatná, hogy valóban anyagi gondokkal küzd, hiszen ezekből influenszerként bevétele származik. 

Az ünnepek közeledtével aztán közzétett néhány életképet a babás mindennapjaiból, a legfrissebb fotókon sokak szerint „valami nem stimmel vele, többen is megjegyezték, hogy rá sem lehet ismerni”. Az egyik kommentelő nem kertelt, nekiszegezte a kérdést: „Mazsi, mi történt a fejeddel?” Válasz azóta sem érkezett,  mutatunk néhány régebbi és mostani képet Berki Mazsiról, hogy eldönthesd, szerinted is megváltozott-e valami Renáta külsején.

Ezt a bikinis képet 2021. januárjában posztolta Dubaiból, és csak annyit fűzött hozzá megjegyzésként, hogy nagyon élvezte a strandolást, mert „ott annyira szép és jó!”

Már a nyolcadik hónapban járt Emmával 2021. szeptemberében, amikor tudatta ország-világgal, hogy pocsékul érzi magát: „Küzdök a levegőért, küzdök azért hogy ne ájuljak el…. nem is emlékszem volt-e hasonló napom az utóbbi 8 hónapban.”

Nem sokkal Emma születése után, 2021. november közepén nemcsak azt mutatta meg Mazsi a követőinek, hogy máris milyen csinos, hanem Krisztiánnak is címzett néhány kedves szót: „Köszönöm a Férjemnek életem legcsodásabb ajándékát – igaz, sokat váratott magára, de megérte!”

2022-ben Mikulás napján Emmával osztott meg pár összebújós képet, amihez szavak helyett csak két szívecskét és egy végtelen jelet biggyesztett oda, hogy kifejezze, mennyire imádja a kislányát.

Tíz nappal később, kicsivel karácsony előtt mutatta meg azt az ünnepi fotót, amin a követői szerint valami nagyon megváltozott az arcán, vagy a megszokottnál több filtert használt a képen…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top