nlc.hu
Sztárok

Somló Tamás özvegye bírálta Berki Mazsi videóját

Somló Tamás özvegye bírálta Berki Mazsi viselkedését: „Amikor meghalt a gyerekem apja, azt se tudtam, melyik bolygón vagyok”

Egy bulvárcsoportban írta le a véleményét Keszthelyi Gyöngyvér.

Berki Mazsit rengeteg támadás éri amiatt, ahogy a férje halála óta éli az életét. Berki Krisztián halála után Balira utazott, nemrég pedig elvállalta a Dancing with the Stars-t, amiért szintén sokan bántják. Az egyik bulvárral foglalkozó Facebook-csoportban posztoltak egy videót Mazsiról, amelyen a testvérével látható. Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér is hozzászólt a bejegyzéshez.

Berki Mazsi

Fotó: TV2

„Amikor meghalt a gyermekem édesapja, fel évvel utána sem tudtam, hogy melyik bolygón vagyok és egyáltalán élek-e, vagy ha igen, azt is minek. 6 év elteltével a mai napig bármikor el tudom sírni magam, ha eszembe jut, hogy mekkora tragédia, micsoda fájdalmas veszteség az életünk nélküle, hogy többet nem beszélhetek már vele, nem ölelhetem meg és valós fizikai fájdalmat érzek a szívem tájékán, ha a lányunkra gondolok, hogy vajon ő mit érezhet.. És milyen kár, hogy nem láthatja az apja, milyen csodálatos nővé vált, milyen különleges és ijesztően okos… Minden romantika nélkül, ezek csupán az első benyomásaim és még nem beszéltem a hosszú évek sötét, gyászos mélységeiről, ahonnan az isten tudja, hogy kecmeregtem ki.. Szóval, így visszatekintve a saját nyomorúságomra, már már irigylésre méltó a fenti videó lelki szegénysége…” – írta kommentben a zenész özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top