nlc.hu
Sztárok

Keszthelyi Gyöngyvér daganatos betegsége

Somló Tamás halála után az özvegyét is daganattal operálták

Keszthelyi Gyöngyvér a drámai vallomásával a szűrővizsgálatok fontosságát hirdeti.

Közel 7 évvel ezelőtt hunyt el Somló Tamás. Özvegye a Story magazinnak vallott arról, hogy ő is szó szerint belebetegedett a lánya édesapjának a szenvedésébe.

Keszthelyi Gyöngyvér.

Keszthelyi Gyöngyvér és Somló Tamás 24 évig voltak házasok – Forrás: Story magazin – címlap

„Miután elment, újra elkezdtem foglalkozni a saját egészségemmel is, sorra jártam a szűrővizsgálatokat. A nőgyógyász sajnos talált is elváltozást. (…) Megoperáltak, de szerencsére kiderült: nem rosszindulatú a daganat. Az orvos csodálkozott is, hogy ’ennyivel megúsztam’, mert az ilyen megterhelő, lelkileg gyötrelmes időszakok után igencsak gyakori, hogy a legközelebbi hozzátartozóknál is diagnosztizálnak rákos megbetegedéseket” – árulta el Keszthelyi Gyöngyvér.

Somló Tamás özvegye dentálhigiénikusként dolgozik egy fővárosi rendelőben. A zenésszel közös gyerekük, Lili már 23 éves. „A lányunk nagyrészt örökölte az édesapja egészségügyi problémáit. Gyomorpanaszai vannak, sokat szenved vele. (…) Külföldön tanul. (…) Örökölte az apja tehetségét is, kivételes érzéke van a zenéhez, a művészetekhez, ami kapcsolódik a terveihez” – mesélte Liliről.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top