Sztárok

Somló Tamás özvegye először beszélt a válásuk okáról

Négy éve hunyt el Somló Tamás. Volt feleségével, Keszthelyi Gyöngyvérrel ugyan jó ideje elváltak, a zenész haláláig azonban egy család maradtak.

Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér az utolsó közös hónapokról és az újrakezdésről mesélt a BEST magazinnak adott interjúban.

Forrás: Smagpictures.com / Story-Best x

Fotó: Smagpictures.com / Story-Best x

Amikor az LGT zenésze beteg lett, már nem voltak együtt, de a betegsége újból összehozta őket. „Eldöntöttük, hogy különmegyünk, de a gyerekünket továbbra is együtt neveljük. Tomi az alsó szinten élt, én a tetőtérben a lányunkkal.  Megmaradt a szeretet, együtt nem ment tovább, mert mást akart ő, és mást én” – mondta a zenésznél 28 évvel fiatalabb Keszthelyi Gyöngyvér, aki a konfliktus forrását is elárulta.

Én nagy családból jöttem, öten voltunk testvérek, én is szerettem volna legalább még egy gyereket, de Tomi azt mondta, neki már van négy, ez éppen elég, többet nem szeretne. De az utolsó pillanatig, a haláláig családként éltünk együtt” – árulta el a saját vállalkozást indító özvegy, aki a válás ellenére a haláláig ápolta volt férjét.

Somló Tamás özvegye először beszélt a válásuk okáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top