Sztárok

Saját vállalkozást indított Somló özvegye

A hobbijából szeretne megélni a zenész volt felesége.

Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér híresen jó szakácsnak számít családja és barátai körében. Míg Somló mellette volt, az asszony rendszeresen főzött nagy baráti összejövetelekre, és erőfeszítéseit mindig siker koronázta. Ez vezette rá arra is, hogy 43 évesen saját vállalkozást indítson, és a főzésből keresse a kenyerét.

„Ügyvédi irodában dolgoztam, ahol többször volt csapatépítő rendezvény. Az egyikre készítettem sült szarvascombot sólettel, ami nagyon ízlett mindenkinek. Régen csináltam házibulikra ilyesmit, volt, hogy otthon főztem, de előfordult, hogy máshol álltam a tűzhely elé, így szívesen vállaltam. A barátnőm, aki azóta az üzlettársam, vetette fel az ötletet: csináljunk egy vállalkozást. Ő intézi az adminisztrációt, nekem csak sütni-főzni kell a megrendelőknél” – mesélte Gyöngyvér a Blikknek.

Az asszony „házhoz menő” főzést vállal, tehát nem a klasszikus értelemben vett cateringet, mikor a készételt szállítják ki és tálalják a megrendelőnek. Gyöngyvér a menü kitalálásától a bevásárláson át a főzésig komplett szolgáltatást nyújt, de alkalmazkodik az igényekhez, és bárhol be lehet neki segíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top