TV-sztárok

Somló Tamás özvegye: „apróságokról jut eszembe Tomi”

Keszthelyi Gyöngyvér tovább gyászolja Somló Tamást, de azt is elárulta, hol tudja magát a mai napig közel érezni férjéhez.

Két éve távozott közülünk Somló Tamás. Az LGT gitárosa és dalszerzője legendás dalokat és mély űrt hagyott maga után rajongói és családja szívében. Erről is beszélt a Mokkában Keszthelyi Gyöngyvér, akitől Somló Tamás egyetlen lánya született, az idén 18 éves Lili.

Gyöngyvér elárulta, sokat jár a temetőbe a zenész sírjához. „Engem feltölt. Nekem a temetés is ilyen volt, és az egy annyira szent hely, annyira sokat ad” – fogalmazott az asszony, akinek a legnehezebb Somló dalait visszahallgatni.

„A sport mindenben segít nekem” – mondta még a Borsnak Gyöngyvér, mivel tudja feldobni magát rosszabb napjain. Egy sérülés miatt azonban ezt egy ideig hanyagolnia kell. „Amikor befejeztük a játékot, akkor láttam, belilult és bedagadt az egyik lábujjam, ami sajnos el is tört, mint később kiderült. Elláttak szakszerűen, de most egy darabig kimarad a futás, ami nagyon hiányzik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top