Sztárok

Somló Tamás gyerekei adótartozást (is) örököltek

Somló Tamás gyerekei sajnos nemcsak a jogdíjakat, de adótartozást is örököltek, amit a zenésznek már nem volt ideje kiegyenlíteni.

Hosszan tartó betegség után július 19-én elhunyt Somló Tamás. Az öröksége négy gyermekére szállt, akik sajnos adósságot is örököltek, amit a zenésznek már nem volt ideje kiegyenlíteni írja a Bors. “Az elmúlt évek és Tamás betegsége számos megtakarítást felemésztett így is, sőt némi adótartozása is maradt, amelyet – hiába szeretett volna – már nem volt alkalma rendezni. A jogdí­jai a négy gyermekét illették meg, a család már meg is nevezte őket örökösként a jog­védő irodánál. Feltehetően így azonban az adótartozást is ők egyenlítik majd ki – mondta a lapnak a család egyik barátja. A család nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Wikipedia/
Wikipedia/Fekist

Somló Tamás nem csak a rokonainak és a rajongóinak, de a zenésztársainak is rettenetesen hiányzik. Már be is jelentették, hogy Somló Tamás nélkül soha többet nem lép fel az LGT, ugyanis őt nem lehet pótolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top