nlc.hu
Sztárok

Kiakadt Mazsi viselkedésén Berki édesanyja

Berki Krisztián édesanyja: „Bicskanyitogató az, amit Mazsi művel”

Betelt a pohár Berki Krisztián gyászoló édesanyjánál.

Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsi semmit sem csinál véletlenül. Ha nyilvánosan megjelenik egy férfi oldalán, akkor pontosan tudja, hogy fel fogják ismerni, és éppen ezért megy oda. Az asszony szerint az egykori menye botrányhős akar lenni – írja a Bors.

Berki Mazsi és Júlia asszony

Júlia asszony döbbenve figyeli Mazsi viselkedését – Kép: nlc-montázs, Képek forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

„Senki sem akarja, hogy élete végéig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató! (…) Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok. (…) Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban” – panaszkodott a bulvárlapnak a gyászoló nő.

Júlia asszony szerint Mazsi provokatív viselkedése előre megtervezett, amivel célja van: „Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul. Mazsi a fiam helyébe akar lépni”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top