nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsinak egyre nehezebb a talpra állás a férje halála után

Berki Mazsi nem tudta elindítani a vállalkozását: kérdéses, hogy fog így talpraállni

Mazsi próbál talpra állni a tragédia után, de ez anyagilag sem lesz könnyű.

Berki Mazsi igyekszik a férje halála után lelkileg talpra állni, és az adósságokat rendezni. Mint ahogy azt az nlc is megírta, Berki Krisztián vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után.

berki krisztián és mazsi

Berki Krisztián és Mazsi (Fotó: Instagram)

A sokak által irigyelt életvitelének nagy része ugyanis reklámszerződések és céges megállapodások eredménye volt.

A Blikk úgy tudja, az özvegy új lehetőségekkel is számolt a közeljövőben: egy babaúszással kapcsolatos vállalkozást indítottak volna Mattesz Csillával, akihez a kis Emmát is vitték úszni. Csilla nem csak a foglalkozás miatt volt fontos Berkiéknek, baráti kapcsolatot is ápoltak. A vállalkozás azonban mégsem valósult meg.

„Úgy tudom, Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal foglalkozni komolyabban, mert nagyon maga alatt volt. Csilla várt rá, ameddig csak tudott, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez egy nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A korábban közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után. Persze, az nem is volt kérdés, ebben a helyzetben túl fájdalmas lett volna” – mesélte egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top