nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián anyja Mazsi új életéről

Berki Krisztián édesanyja mára már elfogadta, hogy fia özvegye új életet kezdett

Havonta látja az unokáit.

Berki Krisztián édesanyja a mai napig nem tudta feldolgozni fia halálát. „Még mindig nem tudtam őt elengedni”vallotta be a Blikknek Mayer Júlia, aki Tatabányáról rendre a fővárosba utazik, hogy kilátogasson egyetlen gyermeke sírhelyéhez.

Mayer Júlia,

Mayer Júlia számára máig rejtély, mi okozta fia halálát – Forrás: TV2 / Mokka (2022.09.02.) – videó

A gyászban két unokája, a 9 éves Natasa Zselyke és a 2 éves Emma Katerina a legnagyobb vigaszai. Mára Krisztián mindkét lányának az édesanyjával jó kapcsolatot ápol, így az unokáit is rendszeresen láthatja. „Havonta szoktam velük találkozni. (…) Mind a kettő nagyon hasonlít a fiamra, a szemükbe nézve őt látom” – mesélte a bulvárlapnak Berki édesanyja, aki mostanra elfogadta, hogy a fia özvegye, Mazsi is új életet kezdett.

Nekem az a legfontosabb, hogy az unokámnak mindene meglegyen, szeretetben nőjön fel. (…) Mazsi többször hívott már, hogy látogassam meg őket Székesfehérváron. (…) Látom, hogy új életet kezdett, én pedig sok szerencsét kívánok neki ehhez, tiszta szívből kívánom, hogy legyen boldog” – fogalmazott Júlia asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top