nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián édesanyja Mazsit okolja fia haláláért

Berki Krisztián édesanyja Mazsit okolja fia haláláért

Mayer Júlia szerint a fia és Mazsi közötti konfliktusok vezetett Berki Krisztián halálához.
Berki Krisztán sírja

Súlyos vádakkal illette Berki Krisztián édesanyja Berki Mazsit: azt állítja, hogy menye szerepet játszhatott fia halálában. Mayer Júlia erről a TV2-nek adott interjúban beszélt.

Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsi nem gyászolja megfelelően a fiát. Szerinte már régóta nem volt jó a kapcsolat Krisztián és Mazsi között, mert ha olyan nagy lett volna a szerelem, nem költöztek volna külön hetente.

Elmondása szerinte a fia halálához a feleségével való sok konfliktus vezetett, ami abból adódott, hogy Mazsi nem volt házias.

Azt mondta nekem Krisztián, »ilyen nő nekem nem kell«, aki nem tud maga körül rendet rakni. Állandóan bejárónő kell, meg takarítónő kell, meg vasalónő kell… Semmit nem csinál, se nem főz, se nem mos… Ebéd? Hát olyat nem ismer

– fogalmazott Mayer Júlia.

Berki Mazsi döbbenten és szomorúan hallotta anyósa szavait. Elmondta, hogy többször is kereste Júliát, aki szerinte amiatt haragszik rá, mert megkérte, hogy ne nyilatkozzon Krisztiánról. Hozzátette, hogy az ő lelkiismerete tiszta: „az anyósom pontosan tudja, a fia miért halt meg, és nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék”.

(Kiemelt kép: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top