nlc.hu
TV-sztárok

Berki Mazsi a nehéz időszakról

Berki Mazsi felvállalta, fantasztikusan érzi most magát

Nem volt egyik pillanatról a másikra könnyű az élete.

Májusban volt egy éve, hogy elhunyt Berki Krisztián. Özvegye, Berki Mazsi az elmúlt időszakban nagyon ritkán adott interjút, mégis rengeteg bántást kapott, amiért az emberek szerint nem úgy gyászolt, ahogy illett volna. 

Berki Mazsi

Berki Mazsi a Reggeliben

Mazsi közben minden energiájával azon volt, hogy kislánya, Emma minél kevesebbet érzékeljen édesapja elvesztéséből és a gyászból, ráadásul pár hónappal ezelőtt a szerelem is rátalált az egyedülálló anyukára. Ma a Reggeli vendégeként elmondta, ugyan most már fantasztikusan érzi magát, voltak nehéz pillanatai az elmúlt egy évben, de nem olyan régen Székesfehérvárra költöztek, ami segített a sebek begyógyításában. 

„A Római-parton laktunk elég sokáig, és megmondom őszintén, már nem mentem olyan boldogan haza, úgy éreztem, szükséges most már egy kis környezetváltozás, hogy új életet tudjunk kezdeni. Ne mindennap abban a lakásban ébredjünk fel, ahol rengeteg emlék volt a kislányom közös apjával, Krisztiánnal – magyarázta Mazsi, aki hozzátette, az új városban nagyon jól érzik magukat. Azonban azt sem tagadta, vannak nehéz napjai. – Az anyák napja azért volt nehezebb, mert majdnem egybeesett Krisztián halálának az évfordulójával. Tavaly anyák napján a kislányom apukája is elment virágboltba és megköszöntöttek együtt… Hiába anyák napja, hamarosan itt van az apák napja is, hát rossz érzés. Nem könnyű és van, hogy nagyon jó napjaim vannak, van, hogy nehezebbek.”

Szóba került Mazsi új párkapcsolata is, aki belepirulva a témába csak annyit mondott, egyelőre nem szeretné elkiabálni és élvezi, hogy most még meg tudják őrizni a nyilvánosság elől a szerelmüket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top