nlc.hu
TV-sztárok

Berki Mazsi új életet kezdett

Berki Mazsi új életet kezdett, fuvarozó cégnél dolgozik

Kiderült, az influenszerkedés mellé új munkát is vállal.

Berki Mazsi mögött nehéz másfél év áll, hiszen elvesztette férjét, Berki Krisztiánt, és nemcsak a gyásszal kellett megküzdenie, hanem a kis Emmával is egyedül maradt. De ez az egyedüllét nem tartott sokáig. Hamar bekopogott a szerelem az életébe, és már nem is titkolja, hogy új párjával összeköltöztek és lánya pótapukaként tekint kedvesére. 

Berki Mazsi

Fotó: Trenka Attila

Múlt héten kiderült, Mazsi is szerepelni fog a hamarosan induló Sztárbox című műsorban, melyre lelkesen készül. Ma a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, csodás alakját még a műsorra való felkészülés előtt hozta össze, ugyanis januárban életmódot váltott. Természetesen a beszélgetés során az is szóba jött, hogyan érzi magát kedvese mellett és milyen az élet Székesfehérváron. 

„Nagyon szeretem Székesfehérvárt, nyugodt és azt gondolom, ha a kislányomat nézem, akkor az ő szempontjából a legeslegjobb szerintem. A páromat nem ott ismertem meg, de ott él és odaköltöztünk hozzá – mondta Mazsi, majd egy pár részletet is megosztott Zoltánról, akivel most ünnepelték első évfordulójukat. – Több mint egy éve alkotunk egy párt, tavaly a bulvárból tudták meg, hogy rám talált a szerelem. Ha van egy pár, akik nem váltak el, de együtt nevelik a gyereket, szerintem abban az esetben is nagyon fontos, hogy szakítsunk arra időt, hogy kettesben legyünk, mert amikor ott van a gyerek, az nem olyan. Sokan ezt elhibázzák, hogy csak a gyerek körül forog minden. Hála Istennek, nekünk van rá lehetőségünk, hogy meg tudunk szökni.

Mazsi arról is mesélt, milyen mozaikcsaládként működni, ugyanis kedvese lánya teljesen odavan Emmáért. 

„Az Instagramon szoktam promotálni termékeket. Ez nagyon jó, kis hobbimunka, de engem nem elégít ki maximálisan, úgyhogy most elkezdtem dolgozni egy fuvarozó cégben. Belevetem magam a munkába, hogy megtornáztassam az agyamat. Közgazdász vagyok és nagyon szeretek gondolkodni” – mesélte új munkahelyéről az influenszer. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top