nlc.hu
Sztárok

Megható poszttal emlékezik Berki Krisztiánra Berki Mazsi

Berki Mazsi megható poszttal emlékezik Berki Krisztiánra

Mazsi elárulta, nem azért nem beszél Krisztiánról, mert nem akar, hanem azért, mert nem tud.

Több mint egy éve, tavaly május 6-án halt meg Berki Krisztián, özvegyét, Berki Mazsit pedig sokan kritizálták, hogy túl hamar túllépett szerelme elvesztésén. Legutóbb azt rótták fel neki, hogy az évfordulón egyetlen fotót sem posztolt volt kedveséről.

Most azonban megtört a jég, és Mazsi egy olyan fotót tett ki a közösségi oldalára, amelyen Berki Krisztián látható, amint a karjában tartva magához öleli kislányukat, Emma Katerinát.

Berki Mazsi és Berki Krisztán

Berki Mazsi és Berki Krisztán (Fotó: Korponai Tamás/smagpix)

Mazsi a képhez egy hosszabb szöveget írt, ebben kifejti, hogy nem azért nem beszél Krisztiánról, mert nem akar, hanem azért, mert nem tud. Mint írja, volt párja megtanította neki, hogy úgy is lehet szeretni, hogy már nincs kit szeretni, ő pedig megtanult együtt élni a megváltoztathatatlannal. Hozzáteszi azt is, hogy Krisztián itt hagyta őt, de nem maradt egyedül, mert megkapta tőle élete legcsodálatosabb ajándékát, a kislányukat.

A képet és a bejegyzést itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top