Kerékpárbalesetet szenvedett a Drága örökösök sztárja: azonnal műteni kellett

F. B. | 2024. Május 21.
Súlyos balesetet szenvedett az RTL sztárja, akinek azonnal műteni kellett a leszakadt kulcscsontját, miután ütközött egy autóval.

Az RTL Drága örökösök című sorozatának szereplője, Király Attila biciklin ült, amikor ütközött egy autóval. A szörnyű karambolban a színésznek leszakadt a kulcscsontja. 

Fotó: Király Attila/ RTL

A színész balesete után kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy hogyan is történt vele a szörnyű eset: 

Érden lakom, és hétfő délelőtt elmentem bringázni a városba. Nagyjából fél órán át felfelé teljes erőből tekertem, majd ugyanilyen sebességgel kezdtem el a lejtőn is gurulni. Volt egy kereszteződés, ahol nem láttam senkit, és csak benéztem, de nem lassítottam. Ugyanilyen magabiztossággal ért oda egy autós is. Bár nekem volt elsőbbségem, ő sem vett észre, és olyan erővel belementem oldalról az autójába, hogy az be is horpadt. Hatalmas mázli, hogy sem a gerincem, sem a csípőm nem tört el. Az autóban ülő hölgy is megijedt, nagyon készséges volt, hívta a mentőket, akik bevittek a Szent János Kórházba. Az ütközés során a bal vállamban elpattantak el az inak és leszakadt a kulcscsontom. Még aznap megműtöttek, drótokkal rögzítették a vállamat. Néhány napja itthon gyógyulok

– mesélte a Blikknek a színész, akinek vállán tíz napig kell rögzítőt viselnie.

“Használhatatlan vagyok, minden kétszer annyi időbe telik. Sajnálom, hogy így alakult, de a történtek ellenére összességében nincs rossz kedvem. Inkább hálát és életörömöt érzek, amiért ennyivel megúsztam. Mondhatni újjászülettem. Mindent megteszek majd, hogy hamar rendbe jöjjek, nincs több hónapom erre. Három hét múlva veszik ki a drótokat, utána jön a gyógytorna, remélem, hamar visszaállhatok a színházba” – fogalmazott, hozzátéve, hogy bízik abban, hogy minél előbb újra elkezdhet sportolni is. 

Exit mobile version