nlc.hu
Sztárok

Megszületett Varga Balázs kisfia

Dráma Varga Balázsék kisfiának a születésekor: „A baba nem sírt fel”

A Drága örökösök színészének és feleségének nem várt nehézségekkel kellett szembenézniük a szülőszobán.

Korántsem volt szokványos Varga Balázs kisfiának a születése. A szülőszobán átélt drámai pillanatokról a Story magazinnak mesélt a színész. 

Varga Balázs,

Varga Balázs, karjában a kis Nándival – Forrás: Story magazin – címlap

„Én végig bent voltam, fogtam Zsófi fejét, biztattam, a baba azonban nem nagyon akart kijönni. Amikor az orvos elfordította a monitort, akkor éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben” – emlékezett vissza Varga Balázs. „Ilyenkor döntést hoznak, hogy császárral kiszedik a gyereket, vagy tovább próbálkoznak anélkül. Nálunk az utóbbi mellett döntöttek. Háromnegyed óra is eltelt még, mire végül sikerült szó szerint kicibálni a kicsit. Az igazi dráma azonban csak ekkor kezdődött. A baba ugyanis nem sírt fel” – mesélte a színész, aki elárulta: abban a pillanatban azt hitte, mindjárt elájul, így le is ültették.

A kicsit simogatták, próbálták elérni, hogy felsírjon, de csak feküdt ott csukott szemmel. Kiderült, hogy a köldökzsinór rá volt tekeredve a nyakára, azért sem tudott kibújni. (…). Vártam, hogy végre valaki mondjon már valamit, szörnyű volt a tehetetlenség. Másfél perc után aztán a kicsi elkezdett magzatvizet felköhögni. Kiderült, (…) csak túl sok magzatvizet nyelt” – mondta el az immár kétgyermekes apa, hozzátéve: „Azt hiszem, ez volt életem leghosszabb másfél perce.”

Varga Balázs

Varga Balázs a Drága örökösök című sorozatban – Fotó: Sajtóklub

A család már otthon van, és mindenki egészséges. „Ahogy hazahoztuk, nagyon szépen elkezdett növekedni. Zsófi rögtön anyaüzemmódba kapcsolt, szépen elkezdünk összeszokni családként. A lányom, Zoé is imádja a kis tesóját” – nyilatkozta boldogan a Drága örökösök színésze. 

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top