Németh Balázs visszatér a köztévére, ezért döntött így

F.C. | 2024. Május 21.
Másfél év hiátus után újra műsort vezet.

Visszatér az M1 képernyőjére Németh Balázs. Igaz, csak egy estére. Németh Balázst kérték fel ugyanis az MTVA élő EP választási vitaműsorának egyik műsorvezetőjének – értesült a Media1.

Az M1 korábbi műsorvezetője 2022 augusztusában – közös megegyezéssel – távozott a közmédiától. Ezt követően a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója lett.

Németh Balázs 2015-től 2022 augusztusáig az M1 Híradó egyik legfontosabb arca volt – Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató május 30-án este tartja a június 9-i európai parlamenti választásokat megelőző élő televíziós választási vitaműsorát az EP-listavezetők számára. A portál úgy tudja, a műsorvezetésre – a korábban Novák Katalin volt köztársasági elnök egykori kommunikációs igazgatójaként tevékenykedő – Volf-Nagy Tünde mellett Németh Balázst kérték fel.

Mint a Media1 megjegyzi, Németh Balázs neve sokak számára okozhat nagy meglepetést, hiszen ő már mintegy másfél éve nem az MTVA alkalmazottja. 

A portál információi szerint az M1-es tévévitára való felkérése csupán egy egyszeri megbízást jelent, az pedig nem tűnik valószínűnek, hogy tartósan visszatérne az M1-hez, mivel továbbra is a sportnál maradt: nemrég kommunikációs és rendezvényszervező céget alapított az atlétikai vb-s kollégáival.

Exit mobile version