nlc.hu
Sztárok

Itt folytatja a pályafutását Németh Balázs

Kiderült, hogy folytatja a pályafutását Németh Balázs

A korábbi híradós egyelőre nem szólalt meg a váltással kapcsolatban.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Németh Balázs távozik a közmédiából: eleinte azt írták, hogy felmondott, de az MTVA közleményéből kiderült, hogy közös megegyezéssel szakították meg a munkakapcsolatot. A híradós egészen eddig nem beszélt róla, hogy hol folytatja a pályafutását, a Népszava azonban kiderítette, hogy merre visz az útja.

Németh Balázs

Fotó: Facebook

A lap információi szerint ő lehet Deutsch Tamás testvérének, Deutsch Péternek az utódja az atlétikai világbajnokságot koordináló testületben. Ahogy írják, egy váratlan kormányhatározat után a napokban derült ki, hogy a jövőre esedékes budapesti atlétikai világbajnokság szervezését és rendezését lebonyolító testület élére kormánybiztost neveznek ki, aki a sportért felelős államtitkár, Schmidt Ádám lesz.

Ezzel gyakorlatilag kivették a lényeges döntéseket Deutsch Péter kezéből, aki a Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, egyúttal az atlétikai világbajnokság projektvezetője.

Németh Balázs egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top