Az állítólagos válás úgy tűnik, nem viseli meg Jennifer Lopezt, aki melltartó nélkül jelent meg egy eseményen

T. D. | 2024. Május 22.
Most sem fogta vissza magát az énekesnő.

Nem olyan régen szárnya keltek a pletykák, miszerint Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága másodszor is zátonyra futott. A Bennifer néven elhíresült sztárpárt utoljára március végén lehetett közös fotón látni, azóta nem mutatkoztak nyilvánosan együtt. Majd a TMZ fotói szerint Affleck egy brentwoodi házban lakik jelenleg, méghozzá Jennifer Lopez nélkül, teljesen egyedül.

Fotó: profimedia

A pletykák ellenére a színész és az énekesnő a hétvégén együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt, és mindketten mosolyogtak a róluk fotókat készítőknek, ezzel bizonyítva, hogy a kapcsolatuk nem ért véget. Természetesen, ezek a képek nem teljesen nyugtattak meg mindenkit. Az viszont biztos, a minap ismét egymás nélkül mulatott a pár.

Jennifer az Atlasz című Netflix-filmjének mexikóvárosi premierjén volt, ahova egy feltűnő ruhában jelent meg. Az énekesnő egy habos-babos fehér szettet választott, amiben jól látszik, a melltartóját otthon hagyta. Eközben a színészt a jegygyűrűjét viselve látták egy Los Angeles-i „fiúk éjszakája” kiruccanásán ugyanazon az éjszakán – írja a dailymail

Jennifer Lopez

Fotó: profimedia

Jennifer Lopez

Fotó: profimedia

Ben Affleck

Fotó: profimedia

Exit mobile version