A legdurvább hollywoodi szerelmi háromszögek

R. V. | 2024. Május 23.
Néha egy kapcsolatban hárman is vannak, és erről nem minden fél tud. Ilyenkor alakulnak ki a legbotrányosabb szerelmi háromszögek, pláne, ha sztárokról van szó.

Láttad már a Challengerst? Tudod, az olasz rendező, Luca Guadagnino új filmje három teniszezőről. Zendaya, Josh O’Connor és Mike Faist alakítják a sportolókat, akiket nemcsak a tenisz köt össze: a két srác legjobb barátok, akik mindent megtennének a nő figyelméért. Egy olyan szerelmi háromszög alakul ki köztük, ahol a háromszög minden csúcsa összeér.

Ez a valóságban egészen ritka, a szerelmi háromszögek azonban annál kevésbé. Az alábbi hollywoodi hármasok például hamar magukra ismernének a Challengerst nézve. Sőt, talán az ő sztorijaik még a fiktív teniszezőkénél is durvább. De ezt döntsd el te, miután csekkoltad a galériát és beültél a szuperszexi Challengersre!

Irány a galéria!

károly diana kamilla nlc

Hogy is fogalmazott Diana? „Hárman voltunk ebben a házasságban. Egy kicsit zsúfolt volt.” Ez mindent elmond a Diana-Károly-Kamilla szerelmi háromszögről. (Fotók: Bettmann, Martin Keene - PA Images/PA Images via Getty Images)

jennifer aniston brad pitt angelina jolie nlc

Jennifer Aniston és Brad Pitt szétrobbanthatatlan párosnak tűnt. Egészen a Mr. és Mrs. Smith forgatásáig és Angelina Jolie-ig. A sors fintora, hogy azóta már Pitt és Jolie is szétmentek. (Fotók: Evan Agostini, Ethan Miller/Getty Images)

olivia wilde jason sudeikis harry styles nlc

2020 és 2022 között volt egy lázálomszerű időszak, mikor Olivia Wilde Harry Stylesszal kavart, mikor még be sem adták Jason Sudeikisszel a a válási papírokat. Sőt: Olivia Nincs baj, drágám című filmje forgatásán jöttek össze, amit önmagában hatalmas botrányok öveztek. (Fotók: Kevin Mazur, MEGA/GC Images)

hailey és justin bieber selena gomez nlc

Lehet, hogy Hailey és Justin Bieber jelenleg első babájukat várják, de az énekes úgy jött össze a feleségével, hogy a) évekig csak a barátjának tartotta és b) napokkal az egymásra találásuk előtt Justin még a se veled, se nélküled ex-barátnőjével, Selena Gomezzel randizott. (Fotók: Jon Kopaloff, Dimitrios Kambouris/Getty Images for WarnerMedia)

niall horan ellie goulding ed sheeran nlc

Ed Sheeran Don't című száma elvileg arról szól, hogy mikor ő és Ellie Goulding jártak, az énekesnő az egykori One Directionös Niall Horannel csalta meg Edet. Ed sosem erősítette meg, de azt nyilatkozta, hogy nem is látja értelmét, mert „úgyis mindenki tudja”... Azóta mindhárman boldog kapcsolatban élnek másokkal. (Fotók: Rodin Eckenroth, Chris Jackson, Arturo Holmes/WireImage)

Exit mobile version