nlc.hu
Trend
Zendayát visszautasították

Visszautasították Zendayát a legnagyobb divatházak

Karrierje kezdetén számos divatház elutasította, hogy ruhákat adjon Zendayának. Ma már a színésznő utasítja el őket.

Zendaya napjaink egyik legnagyobb sztárja és stílusikonja, ebből adódóan pedig a legnevesebb tervezők is megtiszteltetésnek tartják, ha az ő kreációjukat viseli egy-egy vörös szőnyeges eseményen. Ez azonban nem volt mindig így.  Stylistja, Law Roach a The Cutting Room Floor podcastben beszélt arról, hogy annak idején az öt vezető divatház – vagyis a Saint Laurent, a Dior, a Valentino, a Chanel és a Gucci – mindegyike visszautasította, amikor ruhákat kért a még pályája elején járó színész-énekesnőnek. Egyesek arra hivatkoztak, hogy még túl zöldfülű, vagy épp arra, hogy nem tudják beilleszteni a naptárukba.

Zendaya a Met-gálán

Zendaya a Met-gálán (Fotó: Gotham/Getty Images)

A stylist, aki 13 éve öltözteti Zendayát, elmondta, hogy még mindig megvennak az elutasító üzenetek. A sztár pedig, bár ma már minden bizonnyal bármelyik felsorolt divatháztól kapna ruhát, azóta sem hajlandó egyikőjük kreációit sem viselni nyilvánosan vagy a vörös szőnyegen.

„Még mindig nem viselt a Diort szőnyegen. Még mindig nem viselt Chanelt a vörös szőnyegen. Még mindig soha nem viselt Guccit a vörös szőnyegen – semmilyen sajtóeseményen, semmilyen megjelenésen, soha” – fogalmazott Roach, hozzátéve, hogy Valentinót is csak egyszer vett fel, akkor is azért, mert szerződés kötelezte erre.

„Amikor azt mondtam:  Ha nemet mondasz, örökre szól, az sokáig igaz lesz.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top