nlc.hu
Trend

Nem engedték be Zendayát egy étterembe a ruhája miatt

Nem engedték be Zendayát egy olasz étterembe az öltözete miatt

Zendaya nem mehetett be egy olasz étterembe, mivel nem volt megfelelő az öltözéke. Társaságával később egy pizzériában vacsorázott.

Kínos pillanatokkal kellett szembesülnie Zendayának, ugyanis az öltözete miatt nem engedték be egy olasz étterembe, még annak ellenére sem, hogy foglalása volt – írja a Daily Mail.

Zendaya részt vesz a "Bulgari Mediterranea High Jewelry" rendezvényen a Palazzo Ducale-ban 2023. május 16-án Velencében.

Zendaya részt vesz a „Bulgari Mediterranea High Jewelry” rendezvényen a Palazzo Ducale-ban 2023. május 16-án Velencében (Fotó: Getty Images)

A színésznő egy cargo nadrágban és egy fekete csőtopban érkezett az Olaszországban lévő Terrazza Borromini nevű étterembe, ahol a dresszkód a „smart casual” volt, ami annyit tesz, hogy „lazán elegáns”, azaz hétköznapi viseletnél kicsivel elegánsabb. 

Az asztalfoglalás ellenére elutasították a saját, illetve a társasága öltözete miatt. Az incidens után a csoport végül egy közeli pizzériában vacsorázott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top