Ezzel foglalkozik Keveházi Lili, mióta kiesett a Next Top Model Hungaryből

Á.K. | 2024. Május 30.
A Next Top Model Hungary egyik nagy reménysége volt Keveházi Lili, akiben annyira bíztak, hogy a kiesése után is kapott új esélyt, hogy aztán újra kiessen. A fiatal modellaspiráns és színésznő azóta teljesen új karrierbe kezdett. Luxus telefonkiegészítőkkel foglalkozik és jól áll neki.

Fábián Anita színésznő és Keveházi Gábor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas balettművész lánya, Keveházi Lili izgalmas jelenség volt a Next Top Model Hungary című műsorban, ám a kiesése óta úgy fest, más vizekre evezett. A Bors vette észre, hogy a lány egy Andrássy út mobiltelefon-kiegészítőket áruló boltnak dolgozik, sőt nemcsak dolgozik, hanem gyakorlatilag a cég arcává válva sorra gyártja nekik a TikTok tartalmakat.

Keveházi Lili a Next Top Model Hungaryben (fotó: fotocentral/press.tv2.hu)

Keveházi Lili Next Top Model Hungarys hátteréből a cég egyáltalán nem csinál titkot: rögtön az első videóban úgy mutatják be őt, mint egy lányt, aki kiesett valamilyen műsorból.

Lili rendkívül lelkesen gyártja a cég számára az online tartalmakat, melyekben igyekszik túlmutatni a „Vegyél nálunk telefonkiegészítőt, mert jó” szinten, és inkább vicces-kreatív dolgokkal próbálkozik. Itt például az egyik vevőt azért piszkálja, mert szerinte házas, mégis csajozni jött a boltba.

Itt pedig azzal cikizi az egyik vevőt, hogy azért adják olcsón a védőfóliát, hogy ő is megengedhesse magának.

Mit gondolsz Lili videóiról? Jól csinálja?

Exit mobile version