nlc.hu
Sztárok

NTMH: Keveházi Lili újra kiesett

Keveházi Lili másodszor is kiesett a Next Top Model Hungary-ből

Nem tudott élni a második eséllyel.

A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában félelemkeltő állatokkal kellett fotózkodniuk a modelleknek. Volt, akinek tarantula jutott, másnak sikló vagy éppen csótány. A korábban a zsűri által a versenybe visszahívott Keveházi Lili egy varánusszal pózolt, a felvétele azonban nem nyűgözte le az ítészeket, akárcsak a később bemutatott vonulása.

Next Top Model Hungary

Varánusszal pózolt Keveházi Lili – Fotó: Sajtószoba

A catwalkon is kaptak nehezítő tényezőt a modelljelöltek: egy-egy kutyával kellett végigmenniük a kifutón. “Elég civil lett, pedig egy olyan jó outfitot kapott. Görnyed háttal ment” – összegezte akkor a zsűri Keveházi Lili kifutós teljesítményét.

“Nagyon nem tudtam magamra koncentrálni, nagyon elvitte a figyelmemet a kutya. Éreztem, hogy bármennyire is próbálok a kutyára hatni, nem tudok” – vallotta be az ítészek előtt az értékelésnél Keveházi Gábor 18 éves lányát.

A zsűri kemény kritikákkal illette Lilit. “A járásod az előző kifutókon sem volt a legjobb, de a mai napon a hangulatot sem tudtad átadni, nagyon-nagyon csalódottak voltunk” – jelentette ki Axente Vanessa. Tombor Zoltán is leszúrta: “Nekem úgy tűnt, mintha nem is tudnád, hogy hol vagy. Ilyen rosszul egyszer sem mentél, gyenguska volt.”

Keveházi Lili,

Keveházi Lili számára véget ért a Next Top Modell Hungary – Forrás: TV2 / NTMH – videó

Merő Péter sem kímélte: “Ami nagyon fontos, hogy te kaptál egy második esélyt, és az, hogy most te bepánikoltál egy ilyen szituációban, és hagytad, hogy ez magával vigyen, igazából ez a legnagyobb baj, és ezért vagyunk kicsit csalódottak, sőt nem is kicsit”.

Az ítészek végül úgy döntöttek, hogy ezúttal – immár másodszor és véglegesen – Keveházi Lilinek kell távozni a Next Top Model Hungary versenyből. “Csalódottságot érzek, de közben nagyon köszönöm a második esélyt, mert most már egy kicsit jobb lélekkel távozok. (…) Úgy érzem, hogy az összes többi lány közül ezt én éltem meg a legnagyobb élménynek, és mint élményt, én teljes mértékben kimaxoltam” – nyilatkozta könnyek között a kiesése után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top