nlc.hu
Sztárok

Next Top Model Hungary: Keveházi Lili visszatérése

Next Top Model Hungary: hazaküldték, de mégis visszatérhetett a versenybe Keveházi Lili

Meggondolta magát a zsűri.

Nem várt fordulat történt a Next Top Model Hungary-ben. Visszatérhetett a versenybe egy már korábban kiesett versenyző.

Keveházi Lili

Keveházi Lili újra a NTMH versenyében – Fotó: Sajtószoba

Egy héttel ezelőtt a zsűri úgy döntött, hogy a klipforgatáson bemutatott tánctudása és a stúdiófotózáson elkészült képe alapján hazaküldi Keveházi Gábor és Fábián Anita 18 éves lányát, Keveházi Lilit, ám a legutóbbi adásban egyszer csak újra feltűnt a már kiesett lány, éppen amikor Tenerifén álltak a zsűri előtt a modelljelöltek. 

Mint kiderült, Lili ismét teljes jogú versenyző lett, mivel a Next Top Model Hungary zsűrije időközben meggondolta magát, és adott egy második esélyt Keveházi Lilinek. “Miután kisétáltál a stúdióból, azóta azon tanakodunk, hogy jó döntést hoztunk-e. Itt van a helyed a műsorban! Kapsz egy újabb esélyt. (…) Azzal mentetted meg a helyzetet, ahogy te reagáltál a kiesésre. Egy felnőtt nő volt ott. Nem egy kislány, aki valakinek meg akar felelni. Itt van a helyed a műsorban, és ebben mindannyian hiszünk. Hoztunk egy döntést, amit most megváltoztatunk. És ez csak neked köszönhető” – indokolta az ítészek egyike, Merő Péter.

Lili visszatérése miatt azonban nem egy, hanem két lánynak kellett távoznia aznap a versenyből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top