nlc.hu
Sztárok

Keveházi Gábor nem érti lánya kirohanását

Keveházi Gábor lánya bizonyítani szeretne az apjának, a színész nem érti, mi ütött belé

Keveházi Lili a Next Top Model Hungary egyik versenyzője, a zsűri előtt vallott apjával való kapcsolatáról.

Vasárnap elstartolt a Next Top Model Hungary, a kritikánkat ITT olvashatod az első részről. A versenyzők között ott volt többek között Keveházi Lili is, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncos Keveházi Gábor lánya, aki most modellbabérokra tör. A bemutatkozó szövegében azt mondta, elsősorban az édesapjának szeretné bizonyítani, hogy megállja a helyét bármilyen közegben.

Keveházi Lili

Keveházi Lili (Fotó: Trenka Attila)

Meglepődött a lánya őszinteségén

A Story magazin megkereste a színészt, hogy mit gondol a lánya kijelentéséről. Nem titkolja, hogy meglepődött, amikor hallotta, mit mondott a műsorban Lili. 

„Őszintén szólva, nem is értem, mi baja Lilinek. Gyönyörű és okos lány, de én soha nem voltam felé elvárásokkal! Csak annyit kérek tőle most is, hogy egyenes gerincű felnőtt váljon belőle, ez a legfontosabb. Persze, a váláskor nekem is el kellett fogadnom, hogy egy lánynak az édesanyjánál van a legjobb helye, és bizonyára lesznek dolgok, amiket nem velem akar majd megbeszélni. Amit kér, ezután is igyekeztem megadni neki: de eddig is együtt főztünk, ha nálam volt, és nem a telefonja kötötte le a figyelmét. Nyaralni is sokat jártunk csak kettesben, és semmit nem kell ahhoz tennie, hogy büszke legyek rá, mert az vagyok!” – fogalmazott a hetilapnak Keveházi. 

Lili szerint nem értékeli az apja

„A Next Top Model Hungary egy ugródeszka lehet számomra. Szeretnék magamnak még egy esélyt adni arra, hogy talán modell lehessen belőlem. Meg akarom ragadni ezt a lehetőséget, bármeddig is jutok majd…

(…) Bármibe is fogtam bele, azt nem értékelte annyira, mint azt én szerettem volna. Szeretném, ha jobban figyelne rám, és rájönne, hogy valójában egy okos, vicces, értékes ember vagyok én is, és értékeljen kicsit jobban. (…) Heti szinten beszélünk, és elég gyakran találkozunk is. Ám ilyenkor kicsit felszínesek a beszélgetéseink, nem annyira bensőséges apa-lánya viszony van közöttünk, mint azt én szeretném. Ő nem feltétlen annyira érzelgős és családcentrikus, mint amire nekem szükségem lenne. A féltestvéreimmel sincs közöttünk kapcsolat, mert apa nem így nevelt minket” – mondta korábban a Blikknek Keveházi Lili.

Story magazin címlap

Story magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top