nlc.hu
Sztárok

Tombor Zoltán kritikája a NTMH-ben

Kemény szavakkal küldte haza a zsűri a Next Top Model Hungary egyik jelentkezőjét

Egyből a tudtára adták, hogy nem való a modellkereső műsorba.

Nem kímélte a zsűri a Nex Top Model Hungary egyik jelentkezőjét. Demeter Angéla az édesanyja biztatására indult el a modellkereső műsorban. “Azt mondta, hogy szerinte csodálatos vagyok, meg jó a kisugárzásom és, hogy próbáljam meg, mert nem veszíthetek semmit” – árulta el a 22 éves lány, akinek a kinézete azonban nem nyerte el a zsűri tetszését, különösen Tombor Zoltán illette durva kritikákkal.

NTMH Angéla

Nem jutott be Angéla a modellkereső versenybe – Forrás: NTMH-videó

“Ez jó alkatú lányoknak a versengése, akit mi szakmailag a legmegfelelőbbnek találunk a modellpályára és te teljesen alkalmatlan vagy erre. Sem az alakod, sem a magasságod nem jó” – jelentette ki a nemzetközi divatfotós.

A hazaküldött lány azonban nem keseredett el. “Úgy vagyok vele, hogy minden okkal történik. Lehet, hogy valami más van megírva vagy valami más úton kell ezt majd” – nyilatkozta a zsűri döntése után a kulisszák mögött.

Az ítészek Angéla távozása után még hosszan “boncolgatták” a jelentkező indíttatását. “Van egy édesanya, aki a világ legszebbjének látja” – jegyezte meg Tomán Szabina, mire Tombor Zoltán leszögezte, hogy “ez egy modellkereső verseny, nem pedig az anyukáknak az útravalója, amit a kis szatyorban visz magával egy életen keresztül”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top