nlc.hu
Trend

Kutyatámadás áldozatának modellkarriere

Kutyatámadásban elveszítette a jobb fülét, de így is modellkarriert futott be Gabi

A Next Top Model Hungary-ben is megméretteti magát.
modell

Vasárnap elstartol a Next Top Model Hungary, melynek a zsűrije nem csak a “hagyományos szépséget” keresi. Papp Gabi rendhagyó külsővel vág bele a versenybe. Azt szeretné megmutatni, hogy nem csak hibátlanul lehet topmodell valaki.

A 34 éves modell a mai napig magán viseli egy brutális kutyatámadás nyomait. “18 éves voltam, amikor kutyatámadás ért. Számos más sérülés mellett elveszítettem a jobb fülemet. (…) Az első modellmunkáimat is már így, testileg sérülten kaptam meg”mondta el a Borsnak.

2011-ben kezdett modellkedni. “Egy thaiföldi modellügynökség azonnal leszerződtetett, ki is költöztem oda. Ezután Ázsia több pontján is modellkedtem. Végül anyukám után Angliába költöztem” – mesélte Gabi.

2017-ben megszületett a kislánya, ám azóta csak elvétve volt modellmunkája. Abban bízik, hogy a Next Top Model Hungary lehet számára a nagy visszatérés, bár attól tart, hogy a füle, a tetoválásai és a kora miatt rezeg a léc, hogy meggyőzi-e a zsűrit.

Egyébként Hajdú Péter egykori párja, Alföldy Anna is feltűnik a Next Top Model Hungary-ben

A műsor tétje hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top