nlc.hu
Aktuális

Alföldy Anna a Next Top Model Hungary című műsorban

Next Top Model Hungary: Hajdú Péter egykori párja, Alföldy Anna is feltűnik

A kapcsolat a két híresség között mindössze fél évig tartott, sms-ben lett vége.

Alföldy Anna és Hajdú Péter 2019 nyarán szakítottak, mint később kiderült, sms-ben. Az influenszer nagy követőtáborral rendelkezik a közösségi oldalán, most pedig egy másik oldalát is megmutatja: ő is látható lesz a TV2 új műsorában. Március 17-én indul a Next Top Model Hungary, melyben Anna is szerepel majd. A csinos modell korábban a Konyhafőnök című műsorban is bizonyított. Anna végleg szeretné maga mögött hagyni a Hajdú Péter exe címkét – írja a story.hu.

Alföldy Anna

Alföldy Anna (Fotó: Fülöp Dániel)

„Három év eltelte után is Petihez kötnek. Nem is értem, mert – ahogy mondani szokták – rengeteg víz lefolyt azóta a Dunán, nekem is volt már kapcsolatom, Peti pedig megházasodott és kisfia is született. Nem értem, hogy ennyi idő elteltével miért ezzel foglalkoznak még a nézők vagy a kommentelők, s küzdök az ellen, hogy ebben a skatulyában maradjak, hogy valaki exe vagyok…” – mondta korábban a Blikknek Anna.

A tét egyévként hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top