nlc.hu
Trend

Magyar sztárok Peter Mero kreációkban

A sztárok kedvenc divattervezőjét igazolta a Topmodel

Palvin Barbitól Gryllus Dorkán át Pamela Andersonig számos híresség viselte már Merő Péter kreációit, aki jövőre a TV2 modellkereső valóságshow-jában zsűriz majd.
Sztárok Peter Mero kreációkban

2024-ben a TV2 képernyőjére érkezik a Next Topmodel Hungary című tehetségkutató valóságshow, melyben a jövő magyar topmodelljeit keresik majd. A csatorna bejelentette: a produkció műsorvezetője Ördög Nóra lesz, míg a zsűri tagjai Axente Vanessa topmodell, Tomán Szabina üzletasszony, befektető, Tombor Zoltán világhírű divatfotós és fotóművész, valamint Merő Péter divattervező. 

Merő Péter balettművészből lett divattervező, aki 2014-ben nyitotta meg első saját üzletét ikertestvérével, Deér-Merő Biankával.

„Trendeket soha nem követek. Ha valami tetszik belőlük, lehet, hogy átemelem, de nem azért, mert az a trend, hanem azért, mert az adott valamilyen inspirációt. Az utcai viseletek esetén van, ami megjelenik nálam is, törekszem rá, hogy hordható, a hétköznapokon is jól variálható ruháink legyenek. Azonban engem inkább az alkalmi ruháimról ismernek, nagyon sok alkalmi ruhát készítünk. Akkor jönnek hozzánk, ha valamilyen fontos eseményre készülnek és szeretnének egy különleges öltözéket”nyilatkozta korábban az nlc-nek Merő Péter.

A kreátor az elmúlt években a hazai sztárvilág egyik kedvenc tervezője lett, de nemzetközi hírességek is viselték már az alkotásait. Ha kíváncsi vagy, kik voltak azok, kattints a galériára!

Sztárok Peter Mero kreációkban
Megnézem
Összes kép (13)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top